Want your
own Fotopage?






 
zira's FotoPage

By: zira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Oct-2010 06:51 Email | Share | | Bookmark
::update::

 
 
 
View all 5 photos...
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha

Quote:
kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya...

kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu


Tuesday, 21-Oct-2008 02:32 Email | Share | | Bookmark
Entry Terakhir Sebelum Berpindah Ke Tempat Baru

Salam...rasanya nih entry zira yg terakhir..mungkin lepas nih kena berehat seketika dari berfotopages nih..zira baru dapat keja kat tempat baru..tak tau mcam mana keadaan kat sana..kalau boleh online insyaAllah zira cuba apdet fp nih..sebelum tu zira nk mintak maaf la na kalau ada salah silap semasa memberi komen ke apa ke..doakan kejayaan zira kat tempat baru nanti.. ada kesempatan insyaAllah zira akan melawat fp/blog kengkawan yer..







Quote:
Terima kasih kepada semua kawan² yang telah mendoakan zira..InsyaAllah bila ada kesempatan zira akan update fp nih..lepas nih mesti rindu kat kengkawan semua..


Friday, 17-Oct-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
::Set Nasi Beriani::

Nasi beriani


Ayam Masak Merah


Jelatah



Dalca


Hati Dan Limpa Goreng Berkicap


Agar² Milo






Thursday, 16-Oct-2008 02:19 Email | Share | | Bookmark
::Belajar Buat Ketupat::

Susah betul lah nak apdet entry..lagi satu masalah dengan Photobucket..nak upload sekeping gambar pun makan masa..ishh geram betui la.. ..kali nih saja ja zira nk buh gambar ketupat yg zira belajar buat dari emak baru² nih..lepas raya baru nak belajar balut ketupat..nih pun sebab TERPAKSA..hehe..sebelum nih memang tak reti nk buat pun ..tapi sebab mak dah suruh belajar kena lah buat jugak..punyalah lembap nak balut..emak siap buat sepuluh biji zira pulak baru siap sebiji.. tu pun jadi ketupat betina jer banyak.. ..org kedah tau la kot no beza ketupat jantan dengan betina

sebelum rebus




selepas di rebus


Kari Daging





Tuesday, 14-Oct-2008 02:28 Email | Share | | Bookmark
::Makan-makan::

Salam..payah sungguh nak apdet entry baru nih..sengal betui lah ..hari nih dah hari ke-14 kita di bulan Syawal..masih ramai yg sibuk dengan jemputan rumah terbuka..
Baru² nih ada buat bihun sup sebab ada org nak datang beraya..tak sempat nk snap banyak² pun gambar..nih jer yg ada..huhu..






Buah Anggur




Jus Sunkist



ramai sangat yg tanya mana satu tuan punya fp nih..huhu..ni haa tuan punya fp yg sihat tu..kekeke..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net