zira's FotoPage

By: zira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-May-2008 12:35 Email | Share | Bookmark
Anugerah Pelajar Cemerlang

 
 
 
 
 
 


Tak tau nak update pasal apa nih..boringlah pulak kalau asyik makanan jer kan..
Godek² terjumpa pulak gambar adik masa hari anugerah cemerlang kat sekolah dia..adik zira yg lelaki nih sebenarnya kembar..kembar dia perempuan tapi sekarang ni dorang dah sekolah yg berlainan.Adik yg lelaki nih dapat 8A dalam PMR sebab tu tahun nih dia dpt ler hadiah.tp budak nih mmg manja sikit dgn family sampaikan dpt tawaran utk ke sekolah berasrama penuh pun dia taknak pergi..siap pihak sekolah telefon kat rumah lagi nak pujuk dia untuk masuk sekolah tu tp tetap tak jalan jugak..last² biar jer dia sekolah biasa.tapi tak kisahlah mana² sekolah pun asalkan dia tetap berjaya..jom kita llayan jer gambar² yang ada..













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net