zira's FotoPage

By: zira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Jul-2008 12:30 Email | Share | Bookmark
Menu Simple

 
 
 
 
Alahai malasnya rasa nak update ari ni..tapi kuatkan semangat jugak nih..zira nih tak pandai nak menaip panjang².. jom kita jamu mata jer dgn menu simple dan gambar yang ada yer..

















Quote:
sopitkotam ~ yg tu guna sengkuang besa yg besar bkn sengkuang cina

big mamma bukhari aka ati
~ alahai kak T..zira xda anak lg lah..kawen pun belum..

the kesum return ~ salam cik kesum..mmg sedap buh sengkuang kena dgn selera ziira..trylah

big mamma bukhari aka ati ~ hikks..xdelah rajin mana pun kak..masak pun yg simple² ja xde yg specialnya

Pemancing Ikan ~ zira pun sampai skrg buat camtu lg..tak pun cicah jer dgn kuah rojak tu..

kak jie jie ~ aha mmg rsa manis..sedap..selain kari selalu jugak zira buat masak lemak cili padi..

Wak Kumis ~ taklah sesusah mana pun nak menyiapkan menu nih wak..kira simple lah tu

aishah@ummiaqil ~ biasa² ja tu..hikss

salleharon ~ ...nk kena isi penuh ker?dah ler bertingkat-tingkat

FazaRina ~ aha kak mmg zira tak letak banyak..mak tak baper suka kalau kaler makanan terang² sgt..hikks

putrimlm fotopages
~ InsyaAllah nanti zira melawat putri lagi

umieaisyah ~ amboi kak..nak kena babap nih

~~ciklinn~~ ~ salam kenal jugak dari zira..tq sbb singgah sini

<< jeff >> ~

shima ~ lps nih bleh try yer puan shima

Dayang Santubong ~ cuba lah akak..kot² kena dgn selera akak tu

zaiy ~ apa rahsianya akak?bleh tau ker? ramai jugak yg tak tau yer sengkuang buat gulai nih..

nur ~ sedap jugak bg zira n family lah..org lain tak tau ler pulak mcm mana

Ana ~ tq kak ana bg zira award tu

masriyah ~ belum rasa dah tau sedap eh

mshafie ~ tak pernah jumpa lg ker?takpe lps nih boleh suruh org rumah masak camnih

mamaella ~ tq kak

sal adeqsal78 ~

Ouled Kenitra ~ mesti best kalau dpt buat gathering mcm tu..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net