zira's FotoPage

By: zira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 28-Jul-2008 09:28 Email | Share | Bookmark
I'm Back!!!

 
 
 
 
langsat
 
 
 
 
 
 


Akhirnya dapat jugak zira jenguk fotopages nih..dah agak lama tak boleh nak online.. semua nih gara² STREAMYX bermasalah lagi..adeilaaa.. ..kerap sangat nih ..dah letih nak call buat report.. ..lepas nih insyaAllah zira akan jenguk fp kengkawan semua yer..

jom kita tengok buah yang di ambil dari dusun emak sedara zira di kampung dia..semua buah² nih fresh lagi baru kait dari pokok..







Quote:
putrimlm fotopages ~ jambu nih sama aja spesis dgn yg warna merah tu..yg nih putih jernih

FazaRina(RiNna) ~ sama jer dgn yg wana merah tu cuma yg ni wana putih

wawa ~ best arr amik buah dari dusun nih..tp tu lah punyalah bnyk nyamuk..adeii..

shariza ~ tak penag tgk eh..ala ciannya..kat sini banyak..kalo sekali berbuah mmg tak larat nk makan..

ida isk ~

kakliza ~ skrg nih kat mana² pun dh banyak durian..sampai tak larat nak makan..


intan ~ mmg skrg nih line streamyx tgh problem..huhu..aik ramai jugak tak penah tgk jambu putih nih yer..

amal5041 ~ haha..dok kait buah yg tak luruh² nih kak

iza~mamahaikal ~ erk zira pun xtau org panggey jambu apa..tp jambu nih sama jer dgn jambu yg merah kecik² tu

Ana ~ ala kak ana..mis u lorr.. petai tu punyalah banyak sampai tak larat nk makan dah..kalo berjiran bleh p hulur kat kak ana..

ija shariza ~ apa yg peliknya nih?? jambu biasa jugak tu

Tie ~ Ibu Wawanis ~ uiks akak pu tk penah tgk eh..nk kata manis tu taklah..tp sedap cicah dgn garam belacan..

zaiy ~ adoi kak..sakit perut baca komen akak pasal keseksian durian tuh.. ..akak pun tk penah tgk ker jambu nih..ciannya..jambu nih kalo dah berbuah mmg banyak..nampak putih jer kat pokok..sama jer dgn yg wana merah yg kecik² tu

zai KuLiM
~ mmg rasa dia tawar sikit..sedap cicah ngan kuah rojak mak bee tu

Big Mamma Bukhari aka Ati ~ nak kata besar tu x lah..tp kat kg dorg tu mmg bamyak pokok buah-buahan nih..jenuh jugaklah nk makan..leh jimat duit x payah beli

sal adeqsal78 ~ yerp betui tu kak sal..nih lah hasil kalo kita rajin berbudi pada tanah..

umieaisyah ~ tu arr kak..streamyx kat sini mmg teruk tul..dalam bulan nih jer dah bape kali problem..

masriyah ~

liana~mamadaniel ~ tu lah jambu putih nih ada lg 1 jenis wana merah..cantik jer wana dia..mmg sedap cicah ngan sambal kicap nih

shida ~ salam kenal shida..tq masuk fp zira nih yer

shima ~ buah² nih semua mmg baru kuar dari dusun pun

<< jeff >> ~

srsfeqah ~ nih lagik sorg tak penah tgk..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net