zira's FotoPage

By: zira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 17-Sep-2008 09:07 Email | Share | Bookmark
Award & Menu Berbuka

Salam..tak sangka pulak zira dapat lagi award dari EMBUN apa pun terima kasih yer embun sebab sudi jadi kawan zira mmg zira respect betul kat embun nih sebab walaupun dok bujang tapi rajin beno memasak



Kat bawah nih pula antara menu untuk berbuka zira sekeluarga..hujung² ramadhan nih mood nak masak pun kurang dah..masak pun yang simple² jer..

Buah Melaka..resepi dah ada kat SINI tapi yg nih zira buat plain tak buh pun pewarna hijau tu..





Nih pulak gulai rebung+ayam..memang favourite mak dgn abah nih..resepi boleh tgk kat SINI sama jer cara masak dia cuma kali nih zira tambah ayam saja..kalau xnak buh ayam boleh jugak buh udang,ikan bilis,daging atau lain² yang sesuai..



Dan yang nih pulak buat agar² sirap sebagai dessert..rasanya senang ja nk buat nih..x payah letak resepi lah yer..malas nak menaip sebenarnya..hikhik


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net