zira's FotoPage


My name: zira
My Fotopage: http://azieyra82.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
gebang akarkita
Latest entry:test
View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Segalanya Dunia Ku
Latest entry:Assalammualaikum
Salam Sejahtera Semua... :-) Lama benar Rumah ini terbiar... :-D lalu Ku jenjalan kemari untuk menbersihkan nya....Ku mulai dengan Bunga Oren... :-> Biar bersih dan berseri rumah ini.... ;-) Gambar ini dipetik di Garden By The Bay.... :-) Di entri yg lain akan Ku post gbr gbr yg lain.... ;-) View this Fotopage entry
Bunga Kekwa
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
dukiaidah fotopages
Assalammualaikum View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Hayati Ibrahim
http://s06.flagcounter.com/more/TTqN() Flag counter posted on 16th March 2010 UNTUK ENTRY TERBARU SCROLL KE BAWAH YA.... View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
roszana asru
Latest entry:Kem Perdana 2011 : BANYU MANIS BUKIT KERAYONG
Banyaknya halangan nak update FP ni....gambar x mau kuar2..... Dah 3 hari upload gambar....slow banget..... View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
zahara hassim
Latest entry:Lasagna
Pertama kali buat lasagna ni...menjadi & sedap... :P Lasagna Inti 1 Carrot 3 Celery stick 2 biji bawang besar 1/2 kilo daging cincang. 3 sudu tomato puri. cara 1.Tumis bawang 2. Bila bawang dah lembut masukkan carrot, calery, daging cincang,tomato puri dan garam.. 3. Masak sehinnga hampir kering. Sos Putih. 2oz butter 1/3 cwn tepung gandum 2 1/3 cwn fresh milk sedikit serbuk lada hitam & garam cara2 Campurkan butter & tepung skit ski, diatas api perlahan.. bi... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
murni masreena mohd disa
Latest entry::: HAPPY WEDDING ~ MY 1ST TRIAL ::
View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
norhafiza mohammad
Latest entry:salam ramadhan al mubarak
salam ramadhan al mubarak :-) lama tak update kat FP ni,sibuk sikit la bulan puasa nih & susah sikit la kita nak masuk FP,kita pun tak tau kenapa,tetapi selalu 'hang' tiap kali masuk FP...hrrrmmmmm napa eh?? $-) $-) $-) $-) berpuasa tahun nih agak mencabar lar skit,sebab masa berpuasa panjang, subuh masuk pukul 4pagi & berbuka pukul 8.40malam huiiihhhh jenuh nak tunggu ;-) ;-) cumanya kat sni walaupun waktu berpuasa panjang tapi cuaca kat sni yang sejuk berangin,takda la kita rasa letih sangat :... View this Fotopage entry
siti mariam
Latest entry:Dari Fotopages ke Blog
Assalamualaikum.... Buat kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini,jemputla ke blog Mariam pulak ye... Fp atau blog mana-mana sama je tujuan Mariam,iaitu nak kongsi dan juga belajar mencuba resepi-resepi baru dari kawan-kawan alam maya....Walaupun fp ditinggalkan,tapi ia tetap di hati sebagai kenangan...Jemputla datang ke rumah baru Mariam http://mariamsayutiy.blogspot.com/ Terima kasih kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini dan meluangkan sedikit masa untuk tinggalkan kata-k... View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Norbaini Abas
Latest entry:MENJELANGNYA 2 THN
Salam... sebagai cara mengaktifkan kembali fp ini, aku nak upload la koleksi gambo nazhan menjelang usianya 2 tahun... cepat sungguh masa berlalu... Semakin membesar, semakin susut anak mama ni.. Nampak mukenya lembut tapi tersangatlah buehnya... macam2 parut ada... layannnzzz :-D View this Fotopage entry
Shamz Fieza Muiz
Latest entry:Happy Mother Day
Salam semua.. mungkin tak terlambat nak ucapkan Happy Mother Day.. Buat emak tersayang..ibu mertua ku.. buat diri sendiri..dan kepada semua ibu2..di seluruh dunia.. dah tak lupa juga buat bakal2..ibu.. semoga jd ibu yg terbaik dan dpt melahirkan generasi yg berwawasan.. lama dah tak singgah kat sini.. sebuk ngan facebook jer.. dan yg terbaru..sebuk ngan blog pulak... nnt singgah la kat blog baru ibu muiz.. http://kasihabadi03.blogspot.com/ nie gambar kami sekeluarga.. masa sambutan ulangta... View this Fotopage entry
Rohayati Mahmud
Latest entry:MASAK-MASAK & JALAN-JALAN
Assalaamualaikum! Sekejap je kita dah berada dipenghujung bulan April. Masa kini begitu pantas berlalu meninggalkan kita terkadang tak terkejar rasanya. Itulah selalu tak dapat nak update on time. Tapi kali ini ada improvement sikit kerana cerita kali ini berkisar sekitar bulan April lagi. Malaslah nak tulis jom layan gambar masakan yang kita buat baru-baru ini..... Ini pertama kali kita buat sayur kerabu .....sebelum ni makan yang kak Ana bua... View this Fotopage entry
Awan warna pelik
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
ida sabiah
Latest entry:Cycling Hunt Putrajaya
View this Fotopage entry
zaiy ngah ibrahim
Latest entry:Zaabeel Park lagii... (27.09.09)
Sebelas hari sebelum bersalin, kami 3 beranak pergi ke Zaabeel Park. posing masa mula2 masuk abang muaz yg nak dtg sangat sebab nak main kat playground..sian dia kat dubai ni nak main kat playgroundpun kena gi ke park, kena bayar pulak tu..hmm xmesra kanak2 betulla dubai. mama yang dh sarat..9 bulan, background dubai skyscapers. papa berlatarbelakangkan pagoda... STARGATE- indoor theme park, ada roller coaster jugak tp takla tggi sgt, dlm tu ada macam2, siap duit je lah kal... View this Fotopage entry
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
Maylique Maylique
Latest entry:Im bacccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......
Alhamdullilah...akhirnya aku berkesempatan nak hapdet lagi...sibuk gila...dah 4 bulan aku keja kat sini tapi tak penah berpeluang....so ada jugak kesempatan...hobi fotografi tetap aku teruskan cuma masa saja tak dan....kalau aku ada masa aku dah femes dah mcm jasmeen dan kapkek dia...hehhehehehe namun sepeninggalan aku, aku tetap pegi jugak umah kawan2 jenguk2 fp depa biarpun tak seaktif dolu.....aku cuba sedaya upaya noo... apapun enjoy la gmbr ni....ni gmbr rakan2 sekerja aku yang serono... View this Fotopage entry
sungguh ayu seperti aku
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Alia Asyraf Ain Amsyar
Latest entry:Amsyar tdo! Comel!!!!
G amik bengah sekolah, bwk Amsyar sekali, masa ni cergas lagi mata dia... Otw balik, layu dh mate dia... Dh pejam mata Dh senget Lentok abis! View this Fotopage entry
Sleeping Son
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
Nana Family
Latest entry:Bezday ena & mum...
ari2 ktorg stu fmily g mkn kt pizza hut...dinner ni pn smpena nk celebrate bezday mak n ena...mak 14hb sept...ena 24 sept...ptg tu bli kek coklat kt king's...mlm tu pkul 8lbih ade kt sne...gmbar pn tak byk yg ambil...sbb msing2 igt nk mkn je kn...gmbr pizza pn xde...xpela nk wat cmne...jnji prut knyang kn...so hepy bezday both of u...smoga pjg umur dan mrah rzeki... bezday cake...yummy... hepy bezday mum & ena... View this Fotopage entry
sbahagian dr order kmi...
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Fauzieah Hazmin
Latest entry:Hari Raya 2009
View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
fifi fad
Latest entry:aildilfitri 2009
Salam Aidilfitri 1430H! fifi fad dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin. semoga ramadahan yg lalu mendapat keberkatan dari-Nya. aidilfitri kali nie sgt bermakna buat fifi fad kerana abah dapat bersama2 meraikan syawal 1430H dan merupakan raya terakhir fifi fad dan suami di Loughborough. untuk raya kali ini, fifi fad joint venture open house bersama tiga keluarga lain. abah n suami fifi fad telah memasak tiga kilo rendang seri serai, fifi fad pulak memasak nata d... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Me and my family
-CLOSED- View this Fotopage entry
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
mumDreams Boutique
Latest entry:Sudah lama tidak berupdate ?
Salam. Wah, agak lama kami tidak membuat sebarang update di laman fotopages ini. Alhamdulillah, hari ini ada sedikit kelapangan untuk saya membuat sedikit pengemaskinian laman fotopages ini. :-> Saya mewakili warga mumDreams memohon jutaan kemaafan atas ke'tidakupdate'an laman ini. Walau bagaimana pun, kami masih beroperasi seperti sediakala di laman web utama kami http://mumdreams.com.my(www.mumdreams.com.my). Insya Allah, kami akan cuba kembali membuat pengemaskinian secara rutin di fotopages ini. ... View this Fotopage entry
Amy Nujaimy
Latest entry:Hari-hari cuti in Abu Dhabi....
Salam semua kawan2 yg dirindui..... Harap2 u oals semua masih segar dlm menjalani ibadah puasa yer...... Pertama nyer nak ucap tq so much kat Azue sebb sudi kasi kad sambut puasa kat i.... mintak mahap yer lambat pulak posmen antor.... hehehe..... Sepanjang 2 bulan lebih ni.... kami bercuti panjang(only yaya n mama jer la.........hehehe LOL ).... i cuti dari jadik supir / driver.... yaya plak cuti skul during summer..... so dua2 dok terbongkang kat umah... nak g jenjalan.... malas nk tahan teks... View this Fotopage entry
But I like...
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
zai zakaria
Latest entry:hujan emas di negeri org.. hujan batu di negeri sendiri...
salam sahabat fotopages... hr ni kiter ader sikit buah tangan nk share ngn korang semua.. yang indah2 ketika ke bandung minggu lepas..... segala nyer bermula dari tarikh.....4 ogos 2009 View this Fotopage entry
Eryne Jasmine
Latest entry:Pindah...
saya dah pindah ke blog lain... maka blog ini saya tidak akan update lagi... sila ke klik link di sebelah utk ke blog saya: http://miadanjaserin.blogspot.com sekian, terima kasih... View this Fotopage entry
syerah omar
Latest entry:::Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)::
Hi semua :-D Lama btol tak update yer.kekekeke :-D skang nih mcm kurang sikit masa terluang tu. :-D kalau ada pon lebih rasa lega bekebun kat farmville facebook tu LOL sb kalau tanam pokok betol2 belum tentu naik LOL skang ni takot giler kan nak keluar rumah? serius mmg manjung,setiawan,lumut banyak dah kes. tapi tu la boleh kira dgn tangan je kalau yang pakai mask tu :-S n kiteorang pon tak keluar rumah.kalau keluar pon sorang je turun kereta. sorang lagi jaga anak dalam kereta. slaluny... View this Fotopage entry
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
najla umi and papa
Latest entry:~ EDISI NAJLA SUFYA.
mcm biasa.. bz with my daily life with 2 kiddos, and am just recovered from allergy satu badan, gatal2, merah2 and also bengkak2.. nak dekat seminggu jugakla menahan kegatalan itu.. punyalah tak tahan... but as a supermom..sakit ke tak sakit ke.. sama je.. life must go on.. non stop working.. :-O dun have much time..sempat curi2 time while the hero is sleeping... new update about najla sufya.. a sister yg very talkative..tot..tet..tot..tet... kepoh tak hengat budak ini.... :-D to dear najla.... let's ... View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
Azfa Syed Alhady
Latest entry:SALAM SYUKUR!!!
Just to share some news with Fotopage friends..both my boys did extremely well in their exams..HAniff got 5A's in his exam and Izzuddin got 8A's in his PMR. I and Syed are both proud of our boys!!! HAnya Tuhan yang tahu our feelings :-> View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
WaWa BouTiQuE
Latest entry:Upgrade
Butikwawa telah pun diupgrade yer kawan-kawan smua..... Jom singgah kat http://adhwafashion.blogspot.com plak Terima kasih atas sokongan kwn2 selama ini... View this Fotopage entry
farah yasmeen
Latest entry:menu...
minum2 di Cafe kt Rumah Mode...teh botol dua!! kt hotel nih...aku amik buat bekal ataih van my menu masa kt medan selera ataih pasar baru View this Fotopage entry
Zura Rahman
Latest entry:JOM PINDAHHHH...
UNTUK MAKLUMAN SEMUA PEMINATKU... chewaaahhh cam laa glamer sgt.. LOL .. FOTOPAGES KU INI AKAN DITUTUP KERANA AKU SUDAH JATUH CINTA DENGAN BLOG PULAK... HAHAHAHAHA... SO JOM SINGGAH SINI... --> http://azurarahman.blogspot.com View this Fotopage entry
INASALY BAKERY
Latest entry:Kelas kelas di INASALY BAKERY
Assalamualaikum semua. INASALY BAKERY akan mengadakan kelas kelas kek untuk mereka mereka yang mempunyai minat mendalam tehadap kek dan ingin menambah ilmu dalam bidang pembuatan kek. http://inasalybakery.blogspot.com Dibawah adalah senarai-senarai kelas yang akan di adakan 1. KELAS COKLAT HOMEMADE 2. KELAS KEK FONDANT 3. KELAS KEK COKLATE GANACHE 4. KELAS CUPCAKES 5. KELAS TART 6. KELAS BUTTERCREAM 7. KELAS CHEESE CAKE DAN TART 8. KELAS CHESSE CAKE untuk maklumat lanjut mengenai mod... View this Fotopage entry
Shida Aziz
Latest entry:JJCM - Ikan Bakar Bellamy
Dah lama sebenarnya teringin nak makan ikan bakar kat belakang istana ni, tapi tak berkesempatan je. Kebetulan tarikh yang dipilih memang tak de apa-apa program, maka bersama Huda menjejakkan kaki ke medan ikan bakar. Huda first time makan kat situ, aku dah kali ke-2. Kali pertama ada minggu sebelumnya. Komen, air asam dia sedap. Ikan & sotong bakar dia tak best sangat sebab lama atas hot plate. Isi ikan & sotong liat sikit. Kalau pi time hari kerja memang tak menghampakan sebab pantang letak je, ada ora... View this Fotopage entry
alfahanum md yunus
http://www.glitterfy.com/() assalamualaikum... jangan jemu ye... kakak asyik tunjuk roti jer... memang selalu kene buat roti nih sebab kat sini tak banyak kedai jual roti yg macam ni... selera kita orang msia mane nak sama dgn orang sini... dok sini lah baru tau buat roti... kalau kat msia boleh beli je... roti kacang merah cara 1. sediakan doh ban manis asas (resepi seperti di bawah) 2. bahagikan doh kepada 50g sebahagian bentukkan menjadi bebola dan biar selama 10 minit 3. canaik... View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Dapur Impian
Latest entry:KEK PISANG ALA ENGLISH STYLE DAN JWB TAG.....
Masa cuti,petang sabtu lepas buat kek pisang ala English ni untuk minum petang....bila tengok kat blog Yatt....teruja pulak nak membuatnya.....bahan2 lain ada,cuma pisang pulak yg xde...pergi pasar malam sekejap beli pisang....kalau dah teruja sangat nak buat tu....usaha jugak nak gi beli pisang....pastu terus masuk dapur menggodek ....kek ni sedap, tak berapa manis dan ada taburan potongan pisang diatasnya....dan tabur gula diatasnya,bila dah masak...mula2 nak buat satu adunan je.....tapi bila tgk pisang a... View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
zai aziz
Latest entry:House Warming
[size=9][i]Assalamualaikum sume, Pada semua tak kiralah di mana jua kalian berada. D kesempatan ini zai nak menjemput kalian berkunjung ke rumah baru zai tak jauh dr rumah lama. Kot2 la kalian tersesat, terlajak & tersalah jalan datang ajelah. Kalian buat la cam rumah sendiri. Apa yang terhidang tu sudi2kanlah. Tapi paham2 lah ya rumah baru berkemas pun ala kadar aje. http://zaiaziz1.blogspot.com View this Fotopage entry
mee siput
shah othman
Kami telah memindahkan diri kami ke www.indahpandang.com kerana sedih akan nasib yang menimpa saudara seIslam di Palestin. www.indahpandang.com http://shahmar.blogspot.com View this Fotopage entry
TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK DITERIMA
Latest entry:TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK TELAH DITERIMA...
sila hubungi saya melalui email atau telefon dan layari blog ini : http://izanmandcuppies.blogspot.com/ View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
alia aiman
Latest entry:JOm Singgah My Blog
DH LAMA X HAPDATE FP... BTW KITA DH ADA BLOG BARU... AKMAKLUMLAH GAMBAR & AKTIVITI X BYK SO BLH LA STORY SIKIT2 JER... BUAT SAHABAT2 FP.. SESAPA YG SUDI, JENGUK2 LA BLOG KU DISINI YER... http://alia-aiman.blogspot.com/ kita jumpa disana.. fp ku still ada lg.. still dlm progress... bila ada aktiviti menarik nanti akan ku download juga disini.. Insyaallah..buat kengkawan yg sudi jenguk, tinggalkan komen, sudi berkawan. thanks a lot.. View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
Yati Mmm
Latest entry:Move it
I like to move it, move it.. sing like Madagasar hehehe.. I humbly invite all of you ( mcm ada orang hahaha) to my new place.. http://yati-m.blogspot.com(Melastik Bintang). I'm still in the middle of editing here and there and plan to move some of my old items there... Come la.. come..8-) * http://www.youtube.com/watch?v=0x3W6hutEj8 View this Fotopage entry
Another version..
chepah cook and craft
Latest entry:My New Home
FP ini akan menjadi koleksi resepi & cerita kek..... Untuk Katalog Kek & Cupcake sila ke...... http://chepahcutecakes.blogspot.com View this Fotopage entry
cupcake wedding doorgift
AjaK DiaNa
Latest entry:My Blog
Just to inform u alls.. mama dah beralih arah ke donia blogging pulak... boleh gi sini http://dianaajaq.blogspot.com View this Fotopage entry
dinaszafran tm
Latest entry:Dinaszafran sedang merancang sesuatu...
View this Fotopage entry
ada banglo sebiji lagi, nak ke?...
Ummi Aina
Latest entry:sorry
salam semua lupa nk bg tahu ye sbnr nye dah lama pindah ke rumah baru http://qutreen.com http://www.qutreen.com/resepi/ jumpa di sana ye.................. View this Fotopage entry
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
sinchan d great
Latest entry:Kimi & Fara @ Rawang
View this Fotopage entry
hihihihi
bunga lawang
Latest entry:Tiada update
smpi lama sgt tak update FP ni,smpi daku terlupa password dia..adei....haru tul..pada semua viewers,nantila..bila senang daku akan update..sekarang ni,masa utk berehat seketika. View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
nor aziz
Latest entry:PINDAH RUMAH
Assalamulaikum.... FP ni dalam process permindahan dari Fotopages pindah ke Blog . Apa yg dlm Fp ni akan di bawa ke blog mengikut hb di fotopages ini sebagai kenangan dan tatapan saya di masa hadapan (backdated)...bila dah abis pindah nanti saya akan tutup Fotopages saya ni...yg mana entry yg dah hilang tu..dah di transfer ke blog..terima kasih pada rakan-rakan Fp saya masih sudi mengunjungi saya disini..saya hargai persahabatan di alam maya ni..walaupun tak berjumpa tapi mesra.... sudi-sudilah berjunju... View this Fotopage entry
ct faridah abd razak
Latest entry:Aidilfitri 2010
Begini lah suasana hari raya tahun ini...hm...rasanya agak meriah jyga seperti tahun2 yang lalu...seperti biasa tema tahun ini ialah purple vs blue.. View this Fotopage entry
INILAH TUKANG MASAK SEBENARNYA
Zuhri haslina
Salam semua, sudilah kiranyer..mengunjungi blogku ini http://chems-momsrecipe.blogspot.com/search?q= View this Fotopage entry
niepun sama..elom nenek kebayan
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
mama daniel
Latest entry:hadiah dari wak kumis....
<<View this Fotopage entry
nor aini
View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
lyn dz
Latest entry::) belayar
Salam semua.....Lyn sihat sesangatnyer, lama nar menyepikan diri....lepas exam ari tu terus g mengikuti Program Naik Kapal pas 2 ader Team Building lagi x sempat nak apdet.... sampaikan gambar2 jamuan raya pun x upload lagi.... aci x update gambar jamuan raya 4 d next entry :-D :-D :-D Program nie sebenarnya dah lama nak dibuat d office Lyn tetapi macam2 hal yg terjadi....jadi at least jadik jugak n merasa ler Lyn mengikuti trip nie dari Lumut ke Langkawi. Walaupun singkat namun pengalaman itu amat... View this Fotopage entry
muffin
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
ratna recipe
Latest entry:potato mayonis stick
hm...dpt resepi ni dari myresepi. first time buat. rasanya boleh tahan tp bagi saya resepi ni sesuai utk kanak2. bahan2: 50g mashed potato 50g tepung 1/2sk baking powder 1sb butter 1sb mayonis 1/4sk garam cara2: 1. masukkan kesemua bahan kemudian uli hingga sebati dan tidak melekat dalam mangkuk. adunan ni sedikit lembut. 2. canaikan adunan td mengikut ketebalan yang anda suka 3. bakar selama 20 minit pada 170 C View this Fotopage entry
idida aziz
Latest entry:Bye Bye FP
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan idida.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://ididaaziz.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :-D View this Fotopage entry
ayu
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
linda salim
salam semua..hari ni tercapai impian lin buka satu butik online utk menjual kain pasang, tudung bawal no.1 dan kain batik daripada Kelantan..sebelum ni hanya jual secara offline sahaja..harap sudi menjenguk ke butik Lin yang tak seberapa ni yer.. Syarat-Syarat Pembelian: Selepas mengenalpasti item yang berkenaan, sila sms Lin di 019-9981997 @ 017-7265703 ATAU YM Lin di alea_sofea81@yahoo.com Sila nyatakan nama anda dan kod item yang dipesan Booking boleh dibuat dalam masa... View this Fotopage entry
azlina ahmad bakhtiar
Latest entry:Mega Sales Gempak Raya 31 julai - 19 September 09
Assalamualaikum wbt.. -Adamina Collection menjual tdg bawal no 1 (BAWAL JEPUN) bidang 45' dan bidang besar 50-60'. - sy sama sekali tidak menjual tdg bawal korea - menjual scr aktif sejak 2005 hingga kini di lelong.com.my (adamina.lelong.com.my) Kaedah Pembelian & Syarat2 1. Cara Pembelian- boleh dibeli secara runcit (sehelai) atau secara borong atau kodi.. - belian runcit (1 - 5 helai) - belian borong (10 helai ke atas) ... boleh campur2 design tudung... - belian kodi (20 helai ke ... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Lee Lin
View this Fotopage latest entry
Bye Fotopages
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016